• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

ADO Den Haag VoetbalkampenTerug naar het overzicht

Voetbalplezier in de zomervakantie met de toffe ADO Den Haag voetbalkampen!
Lekker voetballen bij ADO Den Haag? In de zomervakanties zijn er 2- en 3-daagse ADO Den Haag Voetbalkampen bij jou in de buurt. Wil jouw kind zich uitleven tijdens een actief voetbalkamp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! De ADO Den Haag Voetbalkampen zijn gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie. Terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen.

Over de ADO Den Haag Voetbalkampen
Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Er is een gevarieerd programma zodat naast trainingen ook spelletjes en andere leuke activiteiten gedaan worden. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk voetbalkamp!

De kampen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen ongeacht of je (al) op voetbal zit. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leert. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke ADO Den Haag belevingen.

Wat kan je verwachten van dit kamp?
• Eigen ADO Den Haag Voetbalkampen Tenue
• Afwisselend, uitdagend en vernieuwd voetbalprogramma
• Lunch, tussendoortjes en drinken
• Begeleiding van enthousiaste trainers
• Een voetbalkamp om nooit te vergeten

Kortom, een must voor de junior voetbalfanaten in en om Den Haag en een paar onbezorgde vakantiedagen voor ouders!

Check voor meer info de website via de roze button.

Tip: Je vindt op Kidsproof.nl nog véél meer leuke uittips! Of kijk bij onze zusjes: Kidsproofvakantie.nl voor de leukste overnachtingsadresjes in Nederland & Kidsproofplus.nl met eropuit-tips voor kinderen met een extra zorgbehoefte.

Soccer Camps United

Haags Kwartier 55
Den Haag
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum