icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1

SpeculaasbrokkenTerug naar het overzicht

Gluten-, lactose-, en suikervrij!
Wat heb je nodig: 
300 gram gemalen havermoutvlokken, 250 gram rijststroop, 150 gram (gesmolten) kokosolie, 2 theelepels bakpoeder, 10 theelepels koekkruiden en een snufje zout.
 
Verwarm de oven voor op 170 graden. Meng alle ingrediënten door elkaar. Maak 2 tot 4 brokken van 1 cm. dik en leg ze op een bakplaat. Eventueel kun je ze versieren met amandelen of bijv. cranberries. 20-25 minuten bakken en klaar!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in