SpeculaasbrokkenTerug naar het overzicht

Gluten-, lactose-, en suikervrij!
Wat heb je nodig: 
300 gram gemalen havermoutvlokken, 250 gram rijststroop, 150 gram (gesmolten) kokosolie, 2 theelepels bakpoeder, 10 theelepels koekkruiden en een snufje zout.
 
Verwarm de oven voor op 170 graden. Meng alle ingrediënten door elkaar. Maak 2 tot 4 brokken van 1 cm. dik en leg ze op een bakplaat. Eventueel kun je ze versieren met amandelen of bijv. cranberries. 20-25 minuten bakken en klaar!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Museon-Omniversum

Museon-Omniversum

De nieuwe Superdierenarena gaat open! Ontdek de nieuwe zone met de capibara, de luiaard en uil.
Deze meivakantie heeft Museon-Omniversum een bomvol Kidsproof programma over plant en dier.

Ontdek het hier!