Juni Café in Het NutshuisTerug naar het overzicht

Zin in een verrassende lunch en ook nog gezond? Kom naar Juni en geniet van een feestje op je bord!
Ze zitten een beetje verstopt, maar als je Juni Café eenmaal hebt gevonden waan je je in een prachtige, groene oase in een verborgen stadstuin in het hart van Den Haag.

Juni zit in Het Nutshuis, een onafhankelijk podium voor kunst, cultuur en maatschappij. Je vindt Juni tijdens alle evenementen van Het Nutshuis. Kom langs voor een expositie, een film(festival), een concert of een openlucht bioscoop in de mooie stadstuin en geniet van de lekkernijen op deze geheime plek.

Ben je een vroege vogel? Kom dan een keer ontbijten, dat kan tot 11:30 uur.

Tijdens de lunch kun je onder andere kiezen uit verse Broodjes uit de oven en een Salade buffet.

Voor de lekkerbekkies zijn er de Juni’s Lekkernijen: heerlijk huisgemaakte taarten en cakes!

Ook hebben ze heerlijk verse fruitshakes, Fritz frisdranken met lekkere smaakjes, Appel- en Perensap nog meer dorstlessers.

Juni Café staat bekend om haar kleurige, verrassende en elke dag wisselende menu’s. Een feest op je bord en nog gezond ook! De groente is biologisch, het vlees komt van dieren die lekker hebben rondgescharreld en de vis is zo diervriendelijk mogelijk gevangen. De meeste producten koopt Juni bij kleine ondernemers in de buurt.

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Den Haag. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Het Nutshuis

Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Openingstijden Openingstijden Juni Café:
weekdagen 8:30 – 17:30 uur
za 9:30 – 17:30 uur
zondag gesloten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!