icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Bieb070@Home-kidsTerug naar het overzicht

woensdag 31 maart
Elke woensdagmiddag vanuit de bibliotheek - video’s rond voorlezen, knutselen en meer.
Bibliotheek Den Haag begint donderdag 14 januari met een uitgebreid online cultuurprogramma onder de noemer Bieb070@Home. Niet alleen Sjaak Bral komt met een humoristische live-show, maar ook kunnen kinderen zich vermaken bij voorleessessies en knutselworkshops online.

Bieb070@Home-kids: elke woensdagmiddag om 14.00 uur - video’s rond voorlezen, knutselen en meer.

In de agenda op de website van Bibliotheek Den Haag staat de actuele programmering (roze button). Door op de link te klikken bij het agenda-item op de website, kunnen geïnteresseerden live meekijken met de activiteit naar keuze. Alle uitzendingen zijn ook terug te kijken via YouTube.

Bibliotheek Den Haag start met Bieb070@Home vanwege de coronamaatregelen: er kunnen immers geen grootschalige activiteiten in de bibliotheken plaatsvinden, terwijl er normaal gesproken  12.000 activiteiten per jaar georganiseerd worden.

Klik door via de roze button voor het hele programma.

Bibliotheek Den Haag


Den Haag
Openingstijden van 14:00 tot 14:30 | online vanuit bibliotheek Scheveningen

Kosten: gratis
Prijs gratis Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in