KnuffeldierensafariTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Rondom De Papaver zijn 15 knuffeldieren verstopt. Kan jij ze allemaal vinden?
Zin om lekker naar buiten te gaan? Er zijn genoeg leuke en leerzame activiteiten te doen bij De Papaver: Het duurzaamheidscentrum in de Delftse Hout, midden in de natuur!

In de tuin van de Papaver zijn 15 knuffeldieren verstopt. Ze blijven buiten, ook als het regent! Ze hebben allemaal een puzzelstukje op hun buik, met een naam en een nummer. Kom een lekker wandelingetje maken en zoek de knuffels!

Knuffeldierensafari
Op alle knuffels zit een puzzelstukje. Zoek dit puzzelstukje op in de bij de speurtocht horende kleurplaat en kleur dat vakje in. Als je alle knuffels/puzzelstukjes gevonden hebt en alle bijbehorende vakjes ingekleurd hebt, ontstaat er op de keurplaat een dierenfiguur. Bedenk een mooie naam voor dit fantasiedier en doe mee aan de wedstrijd. De wedstrijd loopt tot eind april 2023. Kun je ze allemaal vinden?

4 tot 6 jaar
De kleintjes gaan op zoek naar de puzzelstukjes op de buik van de knuffel. Dit puzzelstukje past precies in de kleurplaat. Zoek dit puzzelstukje op in de kleurplaat en kleur het in. Kijk wat voor dier er ontstaat! Aan de kleurplaat is ook nog een prijsvraag verbonden. Verzin een leuke naam voor je fantasiedier en wie weet win je nog een prijsje!

6+Kun je al lezen?
Dan kun je het speurtochtformulier meenemen en de gevraagde letters invullen. Heb je alles goed ingevuld? Ontdek dan welke zin er verschijnt!

Duur: ca. 30 minuten
Kosten: Eén versie € 3,50, twee versies € 4,50.

Klik op de roze website button voor alle activiteiten.

Tip: dagje Delft? Dit zijn onze Kidsproof tips in Delft! 
Met deze voorjaarsvakantie speciaal aandacht voor het Delft van Vermeer junior.

De Papaver

Korftlaan 6
2616 LJ Delft
Openingstijden Vanaf 20 november winter openingstijden. De Papaver is dan geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 16.30 en zondag van 13.00 – 16.30. Prijs Knuffeldierensafari Kosten: Eén versie € 3,50, twee versies € 4,50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!