Challenge Cup online!Terug naar het overzicht

donderdag 25 februari - zondag 28 februari
De beste kunstrijders zijn in Den Haag! Kijk dit jaar online naar de mooiste pirouettes. Echt te gek!
Heb jij wel eens een pirouette gedraaid op je sokken, of misschien zelfs wel op schaatsen? En; heb jij wel eens gehoord van de flip of de axel?

Wie heel vaak pirouettes draaien, zijn de beste kunstrijders van de wereld. Daar zitten ook Nederlanders tussen. Een aantal van deze top kunstrijders doen van donderdag 25 februari tot en met zondag 28 februari 2021 mee aan de Challenge Cup Supported by Rabobank.

De Challenge Cup vindt plaats in Den Haag maar door het coronavirus kan daar dit jaar helaas geen publiek bijzijn. Je kan wel vanaf de bank, met misschien wel een kop warme chocolademelk in de hand, naar de Challenge Cup kijken.

Via schaatsen.nl/live kan je iedere dag naar de Challenge Cup kijken. Een ticket voor een dag kost €5,00, een pass-partout voor alle dagen kost €15,00.Ga jij genieten van de mooiste pirouettes en leer jij wat een flip en axel zijn?
Klik door via de roze button voor alle informatie!

fotograaf: Piet van Es

Challenge Cup in De Uithof

Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag
Openingstijden 25 t/m 28 februari 2021 Prijs Een ticket voor een dag kost €5,00, een pass-partout voor alle dagen kost €15,00. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in