icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

Is alles goud wat blinkt?Terug naar het overzicht

donderdag 24 oktober

Haags Historisch Museum

Korte Vijverberg 7
2513 AB Den Haag
Openingstijden 24-10-2019 | 14:00 uur Prijs € 7,- per kind
Doe mee aan een creatieve workshop bij het Haags Historisch Museum tijdens Festival de Betovering!
Het Haags Historisch Museum doet natuurlijk ook mee met Festival de Betovering! Tijdens deze festival kun je op 24 oktober meedoen aan de workshop met museumbezoek 'Is alles goud wat er blinkt?'

Voor de workshop krijg je eerst een rondleiding waarbij je alles leert over de échte Gouden Eeuw van Den Haag. Daarna ga je creatief aan de slag: blonk de Gouden Eeuw in Den Haag of was toch niet alles van goud? Jij bepaalt! Samen maken jullie je eigen glanzende schilderij.

De workshop duurt 1,5 uur en is geschikt voor kinderen van 6 - 12 jaar. Ouders/begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer op komen halen. Reserveren kan via de roze button.

Van 18 tot en met 26 oktober staat cultureel Den Haag op ongeveer 50 verschillende locaties geheel in het teken van Festival De Betovering! Met dit jaar ruim 500 nationale en internationale voorstellingen, films en workshops belooft de 20de editie van dit jaarlijkse festival in de herfstvakantie weer een groot feest te worden voor álle kinderen van 2 t/m 12 jaar.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs