Heb je mijn zusje gezien?Terug naar het overzicht

maandag 18 oktober
Leuke voorstelling voor jonge kinderen vanaf 2 jaar in Het Paradijs in de Koninklijke Schouwburg.
Voor de jongste bezoekers is er in het Paradijs op de zolder van de Koninklijke Schouwburg een leuke voorstelling op zowel 17 en 18 oktober tijdens Festival de Betovering in de herfstvakantie in Den Haag.

Heb je mijn zusje gezien? gaat over de zoektocht van een meisje naar haar zus. Ze vraagt aan iedereen die haar pad kruist of die persoon haar zusje heeft gezien. Bij elke persoon voegt ze aan haar vraag meer kenmerken toe, waaraan haar zusje te herkennen is. Dat levert spannende ontmoetingen op, maar haar zusje zit er telkens niet bij. Totdat er vier meiden op een rij verschijnen. Wie goed heeft opgelet, herkent haar zusje zo: aan haar blauwe ogen, haar jas met zakken, haar gele muts, haar krulhaar en haar schoenen met veters!

‘Heb je mijn zusje gezien?’ is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Joke van Leeuwen dat in 2007 bekroond werd met het Gouden Penseel.

Bezoek aan de voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Klik door via de roze button!

Het Nationale Theater

Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag
Openingstijden 17 & 18 oktober 2021 Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie in en om Den Haag

Herfstvakantie in en om Den Haag

In de herfstvakantie is weer zoveel leuks te doen in en om Den Haag. We hebben een heleboel leuke tips verzameld met en voor kinderen tot 12 jaar. Klik door en reserveer op tijd je uitje!

De leukste herfstvakantie uitjes met kinderen!