icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120
icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120

Tori - 6+Terug naar het overzicht

zaterdag 12 december
Alles is mogelijk en niets is wat het lijkt. Bloedstollende voorstelling van HNTjong in Theater a/h Spui!
Tori is gebaseerd op het bekroonde boek van Brian Elstak i.s.m. Karin Amatmoekrim. Het is een bloedstollend avontuur over de moedige mensenkinderen Cel, Bones en Zi. Hun vader, de reuzenschildpad Jean-Michel, is een echte ‘tori-man’, een verhalenverteller. Als hij vertelt valt de hele wereld stil om te komen luisteren.

Ineens rijdt een geblindeerde limo dwars door het verhaal. Het is Vos, die akelige plannen heeft met Jean-Michel. Cel, Bones en Zi gaan op pad om hun vader te helpen. Gewapend met een potloodzwaard waarmee je tekeningen levend maakt, een ijzersterk Colossusschild waarmee je onkwetsbaar bent en een raadselachtige tijgerklauw die je de kracht van honderd tijgers geeft. Zijn ze tegen de handlangers van de kwaadaardige Vos opgewassen?

Tori, gespeeld door HNTjong, is een spannende voorstelling waarin theater samenkomt met animatie en met live DJ beats. Het is in Den Haag te zien in Theater a/h Spui op 16 oktober, 17 oktober (premiere), 18 oktober en 12 december. 

Klik door via de roze website button en reserveer je kaartjes!

Tip: bij deze voorstelling hoort de zogeheten Werkplaats: Dit is mijn Tori! van 17-21 oktober. Je maakt je eigen voorstelling, schuilt er in jou ook een verhalenverteller? Superleuk voor kinderen van 8-12 jr. Kom je ook?

Theater a/h Spui


Den Haag
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Halloween tips voor thuis

Halloween tips voor thuis

Iekk, er ligt spin in het keukenkastje! Pas maar op, want met deze 21 Halloween-activiteiten voor kinderen komt er een spookachtig sfeertje in huis... Griezel je mee?

21 x Griezeltips!