Voorstelling: Circus PavlofTerug naar het overzicht

zondag 4 juni
Bezoek deze boekpresentatie en voorstelling van kindertheater KABOEM! bij Alice in Wonderland.
Kindertheater KABOEM! speelt Circus Pavlof voor het uitkomen van het nieuwe prentenboek van Stefan Wolters en Barbara de Wolf. Vier dit feestje mee!

De voorstelling vindt op zondag 4 juni om 15 uur plaats in het Zeeheldentheater. Na de voorstelling is er gelegenheid om het boek te laten signeren. Ga daarna mee naar kinderboekwinkel Alice in Wonderland voor een drankje en een proost om 16:30 uur

Circus Pavlof bestaat 21 jaar! De hoogste tijd voor een feestje. Circusdirecteur Pavlof wil er een spetterende show van maken. Het publiek zit klaar, de spots gaan aan, de muziek begint... Maar dan gaat er van alles mis. De clown heeft liefdesverdriet en de goochelaar heeft zichzelf per ongeluk weggetoverd. Een voor een bellen alle circusartiesten af! De hele feestvoorstelling lijkt in het water te vallen. Wat moet de circusdirecteur nu beginnen? Is er iemand in het publiek die misschien kan helpen? Gelukkig, daar steekt een sportieve dame haar hand op... Over feest, tegenslag, creatief en flexibel zijn en niet opgeven.
Voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Kaartjes voor deze voorstelling zijn te verkrijgen bij Alice in Wonderland of aan de kassa van het theater. Reserveer snel je kaartje voor het theater, want het aantal plaatsen is beperkt. Kaartjes kosten €6,- per stuk.

Om te reserveren mail je direct middels de groene knop naar aliceinw@xs4all.nl. Voor meer informatie zie website via de roze button.

Vier jij dit feestje mee?

Je vindt op Kidsproof.nl nog véél meer leuke uittips! Of kijk bij onze zusjes: Kidsproofvakantie.nl voor de leukste overnachtingsadresjes in Nederland & Kidsproofplus.nl met eropuit-tips voor kinderen met een extra zorgbehoefte.

Kinderboekhandel Alice in Wonderland

Piet Heinstraat 2
2518 CH Den Haag
Openingstijden Zondag 4 juni
15 uur (borrel en proost 16:30 uur)
Prijs €6,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

The Ocean Race in Den Haag!

The Ocean Race in Den Haag!

Van 11 tot 15 juni is de haven van Scheveningen het middelpunt van The Ocean Race! Er is ontzettend veel te doen voor het hele gezin. Muziek, straattheater, aquabootjes, mobiele zeillessen, schilderen en nog veel meer. Kom ook!

Bekijk de activiteiten