Museon weer open!Terug naar het overzicht

zaterdag 26 juni
Hoera! Museon is weer open! Kom en beleef de vrolijke tentoonstelling MUSIC! - van Beethoven tot Beyoncé!
Zó fijn dat Museon ook weer open is vanaf 5 juni! Naast de vaste tentoonstellingen zoals One Planet is er nu ook de vrolijke familietentoonstelling MUSIC! - van Beethoven tot Beyoncé. In deze tentoonstelling kun je naar muziek luisteren, muziek maken, muziek voelen en vooral samen beleven!

Er staan allerlei interactieve opstellingen over het fascinerende onderwerp muziek. Je hoeft niet in staat te zijn om een instrument te bespelen of noten te lezen - nieuwsgierigheid naar nieuwe geluiden en ervaringen is genoeg! Ontdek op een speelse manier hoe muziek ons met andere mensen verbindt of soms ook scheidt, hoe muziek ons ontspant, ons helpt om gevoelens te uiten, en zelfs de wereld kan veranderen - of natuurlijk gewoon leuk is!

Natuurlijk ga je ook muziek maken en zingen. Hoe klinkt je stem in een loop of in een duet tijdens carpool-karaoke? En hoe kan je scoren in een drumwedstrijd?

Kortom: een tentoonstelling waar je helemaal vrolijk van wordt! 

Tip: Van 10 juni 2021 t/m 30 januari 2022 is in het Haagse Museon ook de fototentoonstelling SPECTACLE te zien. Meer dan vijftig foto’s van topfotografen belichten de schoonheid en kwetsbaarheid van onze planeet. Leuk en leerzaam voor het hele gezin.

Let op: je moet van tevoren wel een ticket reserveren. Klik door via de roze button voor meer informatie en reserveer jouw tijdslot!

Museon

Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!