Zeelab bij Muzee 4+Terug naar het overzicht

woensdag 6 december 2023
Creatief de winter door in het Zeelab van Muzee. Elke woensdagmiddag een programma voor kinderen vanaf 4.
In het Zeelab ga je deze wintermaanden elke woensdag bij Muzee samen aan de slag met het maken van de mooiste, kleurrijkste wintercreaties!

Elke maand staat in het teken van een ander materiaal en techniek, zodat er altijd weer iets nieuws te ontdekken valt. Aan het einde van de middag neem je het prachtig kunstwerk mee naar huis.

In november betoveren we glazen potjes met vloeipapier, glinsterende verf en allerlei kleurrijke materialen. Het resultaat? Een magische gloed die de hele kamer laat stralen.

In december gaan we aan de slag met zachte, warme wol. Misschien maken we wel schitterende versieringen voor de kerstboom of voor het raam, waardoor jouw huis eruitziet als een kleurrijk winterparadijs.

Januari is de maand van kaarsjes en hiervoor heb je natuurlijk een hele mooie zelfgemaakt kaarsenhouder nodig. Laat je fantasie de vrije loop en versier de gekleide houders met de mooiste schatten uit de zee.

In februari storten we ons op vilt en maken we de meest fantastische kunstwerkjes door te knippen, plakken of misschien wel naaien.

Het wordt een creatieve winter vol plezier en magie! Muzee nodigt jou graag uit om mee te doen!

Entree: Gratis, wel op vertoon van een geldige museum toegangsbewijs

Muzee Scheveningen

Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
Openingstijden woensdag vanaf 13 uur Prijs Peuters, kleuters en kinderen en hun ouder/verzorger dienen allebei een toegangsbewijs voor Muzee te kopen. De activiteit zelf is gratis.
Leeftijd: 4+ jaar
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Museumnacht Kids Den Haag!

Museumnacht Kids Den Haag!

Haagse avonturiers opgelet! Vier hét culturele feestje voor het hele gezin op 16 maart! Op maar liefst 16 locaties is er na sluitingstijd een speciaal programma met als thema tijdreizen. Mis het niet en reserveer je tickets!

Programma & tickets