icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Kom naar Naturalis!Terug naar het overzicht

woensdag 23 oktober
Ga op ontdekkingstocht in het nieuwe Naturalis deze herfstvakantie! En T. rex is er ook!
Zien, doen en beleven: in het vernieuwde Naturalis dompelt jong en oud zich onder in de wonderlijke wereld die natuur heet. Ga met het hele gezin op ontdekkingstocht in fonkelnieuwe tentoonstellingszalen vól met het mooiste uit de natuur. En natuurlijk is T. rex Trix er ook!

Nieuwe museumzalen
Het nieuwe museum is een combinatie van zien, doen en beleven. In negen indrukwekkende zalen beleeft jong en oud de rijkdom van de natuur. Je ziet de topstukken uit de collectie van 42 miljoen planten, dieren, fossielen en stenen. Deze verzameling behoort tot de top vijf van de wereld op het gebied van biodiversiteit. Het wetenschappelijk onderzoek draagt bij aan het behoud van de rijke variatie van de natuur. In het nieuwe museum kun je dit aan den lijve ondervinden; je kunt vragen stellen aan de wetenschappers, je natuurvondst laten onderzoeken en live een preparatie meemaken.

De entreezaal is sensationeel en gaat over LEVEN. Het neemt je mee langs de meest uiteenlopende landschappen: je start in de diepzee en eindigt bovenop een bergtop, bijna in de lucht. Onderweg ontmoet je een grote diversiteit aan planten en dieren.

Natuurlijk is er ook een zaal over de DINOTIJD zaal en nog veel meer, zoals een zaal De AARDE, DE IJSTIJD, DE VERLEIDING en nog veel meer. Echt een geweldig dagje uit met het hele gezin!

Je kunt je kaartjes online reserveren of ter plekke bij de kassa kopen. Naturalis ligt op loopafstand van Leiden CS. Parkeren kan ook, al zijn de plaatsen beperkt.

Tip: Schrijf je in voor de Kidsproof nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Naturalis

Darwinweg 2
2333 CR Leiden
Openingstijden dagelijks van 10.00-17.00 uur Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op zoek naar een kinderfeestje?

Op zoek naar een kinderfeestje?

Had of heb jij ook een jarige thuis in 'corona-tijd'? En wil je toch ook graag een kinderfeestje vieren; thuis of op locatie? Check dan snel onze categorie kinderfeestjes en kies de leukste uit. Fijne verjaardag!

Kinderfeestjes in en om Den Haag