Kinderrondleiding BinnenhofTerug naar het overzicht

zaterdag 27 juni
Bezoek het Binnenhof tijdens de leuke rondleiding van ProDemos, speciaal voor kinderen!

In verband met de maatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan is de programmering op dit moment iets anders dan je van ons gewend bent. Gelukkig kunnen we maandag 10 en 17 augustus om 9.00 ’s ochtends weer met jullie op avontuur naar de Ridderzaal tijdens de Kinderrondleiding!

Altijd al koning(in) of minister willen zijn? Dat kan bij ProDemos! Tijdens de kinderrondleiding van ProDemos ontdekken kinderen het Binnenhof met een koffertje vol bijzondere voorwerpen…

Waar leest de koning de troonrede voor? En hoe ziet zijn troon eruit? De kinderen mogen van alles vragen en kunnen muntjes verdienen, die ze later als échte ministers van Financiën mogen uitgeven. Waar zou het geld naartoe gaan als jij de baas was?

Voor wie?
De kinderrondleiding is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De kinderen kunnen alleen meedoen aan de rondleiding onder begeleiding van een volwassene.

Wil jij mee met een van de rondleidingen? Reserveer dan via de roze button een plaatsje! 

Tip: je kunt een bezoek aan het Binnenhof ook combineren met Madurodam, speciaal voor groep 7 en 8 en nog een gratis schooluitje ook!

Prodemos

Hofweg 1
2511 AA Den Haag
Openingstijden Elke zaterdag om 13:00 uur en in de vakantie vrijwel iedere dag. Klik door voor de actuele data en tijden! Prijs € 5,50 per persoon Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!