Mees Kees op kamp (8+)Terug naar het overzicht

zaterdag 20 april 2024
Mees Kees, de leukste meester van Nederland, komt met een eigen musical naar de Rijswijkse Schouwburg!
De leukste meester van Nederland komt naar het theater! Hij krijgt een eigen musical. De voorstelling Mees Kees op kamp is op zaterdag 20 april te zien in de Rijswijkse Schouwburg.

Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Omdat mevrouw Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van Dreus een geweldig kamp weet te maken!

Zwemmen is immers ook werken. En een zeester zie je toch het beste ìn de zee. En zo geeft Mees Kees altijd weer zijn eigen draai aan alles wat op zijn pad komt.

Pak je tent in en neem je tandenborstel mee want jullie mogen allemaal mee op kamp! En ondanks het werkplan van Dreus weten we één ding zeker: Met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook één groot avontuur!

Praktisch
De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Aanvang is om 16 uur en 19 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website voor €24,50. 

Kom je mee kamperen met Mees Kees?

Voor meer informatie en het reserveren van je tickets ga je naar de website via de roze button.

Tip: We hebben de leukste tips voor een uitje met kids verzameld in onze categorie eropuit. Neem een kijkje en plan jullie volgende dagje weg in Den Haag, Zoetermeer, Delft en omgeving.

Rijswijkse Schouwburg

Generaal Spoorlaan 10
2283 GM Rijswijk
Openingstijden Zaterdag 20 april
16 en 19 uur
Prijs €24,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Supergave attractie in Madurodam!

Supergave attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters