Kruimeltje musical (6+)Terug naar het overzicht

zaterdag 24 december
Hartverwarmende familiemusical, leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur in de Rijswijkse Schouwburg
Het oer-Hollandse avontuur van Kruimeltje is al bijna 100 jaar een van de meest populaire kinderverhalen. Na de succesvolle tweede film in 2020, is Kruimeltje, nu in een compleet nieuwe versie, eindelijk weer in het theater te zien. Tip: Mooi cadeautje voor Sint of kerst.

zaterdag 24 december 15:00 uur zie je Kruimeltje in de Rijswijkse Schouwburg

Kruimeltje is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Een hartverwarmend verhaal over een jongetje, dat samen met zijn vriendinnetje Keesie op zoek gaat naar zijn familie en zijn plek in de wereld. Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je dromen. 

Pannenkoekenarrangement vooraf  13:30 | € 11,75

Maak je middag compleet met een Pannenkoekenarrangement. Dat wordt een fijne dag uit in de kerstvakantie! Onbeperkt pannenkoeken eten, wie wil dat nou niet?! Schuif aan en smul van jouw eigen heerlijke stapel, belegd met een dikke laag poedersuiker of stroop. Wel even van tevoren reserveren hoor, dan weten we hoeveel we er moeten bakken!

Klik door via de roze websitebutton op deze pagina voor info en reserveren.

Rijswijkse Schouwburg

Generaal Spoorlaan 10
2283 GM Rijswijk
Openingstijden zaterdag 24 december 15:00 Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vol verwachting klopt ons hart...

Vol verwachting klopt ons hart...

Sinterklaas is in Nederland! Vooral een hele gezellige tijd. Je kunt Sint & Piet op veel verschillende plekken tegenkomen... Klik door naar de leukste Sinterklaasuitjes en meer!

Sinterklaas uitjes