Juf Roos (2+)Terug naar het overzicht

zaterdag 30 september
Een nieuw avontuur van Juf Roos en Gijs in Stadstheater Zoetermeer, verzin, roep en dans mee!
Een nieuwe theatershow van Juf Roos! Kom op zaterdag 30 september naar Stadstheater Zoetermeer en vier samen met haar een partijtje voor Gijs!

De voorstelling Juf Roos, Een partijtje voor Gijs is interactiever dan ooit: kinderen verzinnen, roepen en dansen mee op het toneel. Natuurlijk zingt iedereen ook mee met de hits van Juf Roos van de afgelopen jaren. 

Juf Roos, Een partijtje voor Gijs is een spannende en muzikale reis die Juf Roos en Gijs maken langs alle plekken waar de verjaardag van Gijs wordt gevierd. Ze komen samen in lastige situaties terecht, maar natuurlijk brengen Juf Roos en Gijs, samen met de kinderen uit de zaal, dit avontuur tot een goed einde. 

Kom genieten van dit nieuwe avontuur van Juf Roos en Gijs!

Voor meer informatie en het reserveren van je tickets ga je naar de website via de roze button.

Tip: Met onze eropuit-tips plan je altijd een leuk dagje weg. Musea, (binnen)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer, er is genoeg te beleven in Den Haag, Zoetermeer, Delft en omgeving. 

Stadstheater Zoetermeer

Theaterplein 10
2711 EK Zoetermeer
Openingstijden Zondag 30 september
14 en 16 uur
Prijs Normaal: €22,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwe attractie in Madurodam!

Nieuwe attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters