Museumnacht Kids 2020!Terug naar het overzicht

zaterdag 14 maart

Museumnacht Kids


Openingstijden Zaterdag 14 maart 2020. Opening 16.30 in Kunstmuseum Den Haag, overige locaties gaan vanaf 17.00 uur open. Prijs Tickets zijn €7,50 Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Avonturiers opgelet! Ga mee op expeditie tijdens de Museumnacht Kids in Den Haag en Voorburg!
Neem je kompas mee, doe je verrekijker op en nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit!

Zaterdag 14 maart 2020 gaan jullie met zijn allen op expeditie door meer dan 20 musea en culturele instellingen verspreid over Den Haag en Voorburg. Wanneer het donker begint te worden gaan alle zaklampen aan en begint om 16:30 uur de avond in Kunstmuseum Den Haag met een officiële opening!

Vanaf 17:00 gaan de rest van de deelnemende locaties open en is er genoeg te doen. Spannende speurtochten, coole workshops en leerzame rondleidingen. Wil je nog iets langer opblijven? Kom dan gezellig meedansen op de afterparty in de Tweede Kamer der Staten-Generaal, hoe cool!

Om de reis makkelijker te maken is er een gratis pendeldienst verzorgd door het Haags Bus Museum. 

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Museumnacht Kids (klik door via roze button). Zorg dat je er snel bij bent, want OP=OP!

Voor Museumnacht Kids hebben zowel ouders als de kids (3 t/m 18 jaar) ieder één ticket nodig. Met dit ticket kun je alle deelnemende musea en culturele instellingen bezoeken, mag je met alle activiteiten meedoen en kun je gebruik maken van de speciale pendeldiensten. Een ticket koop je in de voorverkoop of op de avond zelf (mits niet uitverkocht).

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs