Martin Luther King (8+)Terug naar het overzicht

zondag 19 maart
Een muzikale familievoorstelling met de woorden 'I have a dream…' in Theater aan het Spui
Het is 1937, de tijd dat de jonge Martin Luther King onbezorgd met z’n vriendjes uit de buurt speelde en kleur voor hem nog geen probleem was. Totdat hij naar school gaat. Martin mag niet naar de school waar zijn vriendjes heen gaan, want hij is niet wit. Zijn vader probeert hem uit te leggen dat zwarte mensen niet alles mogen.

Een gevoel van onrechtvaardigheid komt bovendrijven en een vuurtje wordt aangewakkerd dat niet meer te stillen is. Martin heeft een droom, die hij helder als glas voor zich ziet. Hij droomt van een wereld waarin de verschillen verdwijnen. Een wereld waarin iedereen in harmonie met elkaar kan samenleven. Hoe ver is Martin bereid te gaan om zijn droom in vervulling te zien gaan?

Martin Luther King (8+) is een muzikale productie van Urban Myth en STIP en duurt 70 minuten. De voorstelling is te zien op 19 maart in Theater aan het Spui om 14:00 uur. Kaartjes zijn beschikbaar vanaf €8,50.

Kom gezellig met het hele gezin kijken. Voor meer informatie over deze muzikale familievoorstelling klik je op de roze button!

Kijk voor een compleet overzicht van de leukste familievoorstellingen in onze uitagenda.

Theater aan het Spui

Spui 187
2511 BN Den Haag
Openingstijden 14:00 uur Prijs vanaf €8,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!