Warnet (7+)Terug naar het overzicht

maandag 24 februari

Theater aan het Spui

Spui 187
2511 BN Den Haag
Openingstijden 23 feb:
om 11.00, 13.00 en 15.00 uur

24 feb:
11.00 en 13.00 uur
Prijs € 8.50 - € 13.- Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Laat je verbazen en verwonderen door een videowereld van 360 graden bij Theater aan het Spui!
“Er zijn slechts twee manieren om je leven te leven: doen alsof niets een wonder is en doen alsof alles een wonder is. Ik geloof in de laatste manier.” - A. Einstein

In Warnet zit je midden in het oog van een kolkende beeldenstroom, waarin de wonderlijke wirwar en de schoonheid van het leven worden gevierd. Op een tribune middenin een witte kubus word je opgeslokt door een videowereld van 360 graden!

Op vier grote schermen – en tegelijkertijd live – zien we 1 acteur, die als veertig verschillende personages uiteenlopende fragmenten van een leven bespeelt. Zo is een oude vrouw op zoek naar haar hondje, zijn mensen met punthoedjes onderweg naar het feestje van een honderdjarige en strijkt een man zijn das op strijkmuziek.

Elke toeschouwer ziet andere details en maakt in zijn hoofd een unieke voorstelling. Toch is Warnet een legpuzzel die je alleen samen kunt leggen.
Warnet is een productie van Schippers&VanGucht uit Breda en een ode aan de mens en een avontuur voor iedereen tussen 7 en 107 jaar. Te zien bij Theater aan het Spui op 23 en 24 februari.

Deze voorstelling is onderdeel van kindertheaterfestival Lentekriebels van HNT, een voorjaarsvakantie vol theaterpret!

Voor meer info en om te reserveren klik je op de roze button.

Tip: Den Haag heeft naast leuke uitjes ook heel veel toffe sportclubs, dansscholen, muziekscholen, ateliers en meer! Wat wordt jouw nieuwe favoriete hobby?

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs