Musical De 3 BiggetjesTerug naar het overzicht

zaterdag 20 april 2024
K3 en Marie Verhulst mogen zich opmaken voor hun musicaldebuut in de nieuwste versie van deze hit-musical
Bereid je voor op een avontuurlijk verhaal over de drie biggetjes Knirri, Knarri en Knorri. Ze worden op de hielen gezeten door Wuppert, Waldo en Willy, de drie zonen van de boze wolf.

Naast K3 zal ook Marie Verhulst te zien zijn als het konijn Pluisje en Nurlaila Karim als Mama Big. Het belooft een waar spektakel te worden vol spanning, fantasie en een vleugje romantiek.

Na het enorme succes van de vorige producties in 2003 en 2007, keert deze voorstelling in 2024 terug naar de theaters. Ditmaal in een volledig vernieuwde en groots opgezette versie. Musical De 3 Biggetjes gaat in première op zaterdag 24 februari 2024 in het Luxor theater in Rotterdam en is daarna te zien in een theater bij jou in de buurt. Momenteel zijn er al meer dan 100.000 tickets verkocht in Vlaanderen en Nederland.  

Het is een verhaal voor jong én oud dat je zeker niet wilt missen! Tickets en meer info over deze voorstelling van Studio 100 vind je via de roze websitebutton!

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste uitjes in de regio? Schrijf je dan in voor de Kidsproof nieuwsbrief!

World Forum Theater

Churchillplein 10
2514 JW Den Haag
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Supergave attractie in Madurodam!

Supergave attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters