Pakketje Met (4+)Terug naar het overzicht

dinsdag 20 oktober
Een muzikale komedie van twee bezorgde bezorgers bij Zuiderstrandtheater tijdens de herfstvakantie.
Pakketje Met is een hilarisch feestje rond de vragen waar elke vierjarige dagelijks mee te maken heeft: wat mag, wat niet mag en waarom dat zo is.

Sjon en Emerett komen een pakket brengen. Hier moet het zijn. In dit lokaal. Bij deze kinderen. Maar waar moet het neergezet? Welke kant boven? 

Sjon weet alles. En stukken beter dan Emerett, denkt  Emerett. Wat kan. Wat mag. Wat moet. Maar… is dat wel genoeg? Zou buiten de lijntjes, over de schreef en out of the box ze niet verder helpen, vraagt Emerett zich stiekem af. Mogen ze echt niet even spieken wat er in zit?

Twee acteurs geven liefdevol gestalte aan de niet al te snuggere pakketbezorgers. Met absurde slapstick en verrukkelijke livemuziek nemen ze het publiek mee in hun vrolijke verwarring.

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Pakketje Met is een productie van Theater Sonnevanck. Benieuwd wat onze Kidsproof-reporters van de voorstelling vonden? Lees dan onze blog n.a.v de premiere van Pakketje Met.

Zuiderstrandtheater

Houtrustweg 505
2583 WB Den Haag
Openingstijden 19 en 20 oktober 2020
zie tijden op de website (via roze webbutton op deze pagina)
Prijs klik door, deze voorstelling gaat door Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie: wat kan wel?

Herfstvakantie: wat kan wel?

De herfstvakantie ziet er dit jaar anders uit dan andere jaren... Restaurants gesloten, Festival de Betovering afgelast... het is niet anders! Toch is er nog een heleboel wat op dit moment wél kan. Klik door voor coronaproof tips voor uit en thuis!

Herfstvakantietips