Zingen is teamsport!Terug naar het overzicht

zondag 28 augustus
Is jouw kind dol op zingen? Ga dan een keer kijken bij de ACVA in Den Haag!
Zingen is een teamsport! Bij de ACVA, de Academy of Vocal Arts in Den Haag, zijn zanggroepen voor verschillende leeftijden. De eerste startersklas is voor kinderen vanaf 3 jaar. Spelenderwijs leren de allerkleinsten hun stem ontdekken en ervaren hoe leuk zingen is! Kinderen stromen op basis van leeftijd steeds verder door en ontwikkelen zich steeds verder op muzikaal gebied.

Kennismakingspakket
Je kunt eerst uitproberen of zingen bij de Academy of Vocal Arts iets voor jou is met een intake en proeflessen. Voor de Startersklas is er niet een testje, maar een gesprekje. Zo kun je samen met je kind na het volgen van de proeflessen gemakkelijker beslissen om definitief in te schrijven.

Zingen bij de Academy of Vocal Arts is voor jongens en meisjes! Een paar keer per jaar zijn er ook echte optredens. Kijk hiervoor in de Uitagenda.

Klik voor meer informatie, filmpjes en foto's even door naar de site via de roze button. Check ook zeker het blog onderaan deze pagina even. Daar lees je de ervaring van een moeder.


Tip: na de zomervakantie 2022 starten er weer nieuwe koorklassen voor alle leeftijden

Tip: op Kidsproof Den Haag vind je enorm veel leuke clubjes voor kinderen!

Academy of Vocal Arts

Louis Couperusplein 33
2514 HP Den Haag
Openingstijden De lesdagen- en tijden zijn verschillend per groep. Prijs Intake en proeflessen: € 15. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

Leuke gezinsuitjes in en om Den Haag