Hulp bij schoolwerkTerug naar het overzicht

vrijdag 27 maart

BijDeHand Begeleiding


Voorschoten / Nootdorp
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Tijdelijk huiswerkbegeleiding nodig nu je kind thuisonderwijs krijgt? Dat kan bij BijDeHand.
Tijdelijke huiswerkbegeleiding
In de huidige corona omstandigheden wordt van kinderen gevraagd dat zij zelfstandig aan de slag gaan met hun schoolwerk. BijDeHand Begeleiding biedt graag een helpende hand! Ook als je nog geen klant bent. Je kunt je kind(eren) uit het basis- en voortgezet onderwijs aanmelden voor begeleiding op maat. Neem hiervoor gerust contact met BijDeHand Voorschoten of Nootdorp op via telefoon of mail.Begeleiding op locatie
Wanneer de begeleiding op één van de locaties plaatsvindt, zijn hier strenge voorwaarden aan verbonden. Zo moeten de kinderen (en begeleiders) minimaal 1,5 meter uit elkaar kunnen zitten, en mogen de (familieleden van) leerlingen geen griepverschijnselen vertonen. De ruimtes worden constant gelucht en extra schoon gehouden. Naast de aanbevolen maatregelen van het RIVM zijn zij extra oplettend op handen wassen en hygiëne.
 
Video bellen
Wanneer de begeleiding middels video bellen wordt gerealiseerd werkt BijDeHand met een beveiligde omgeving, welke voldoet aan de AVG eisen. Je hebt eerst een inleidend gesprek waar samen wordt gekeken naar het werk en concrete afspraken maken. Ze vragen de leerlingen echter wel om een rustige werkplek op te zoeken.
 
Gezien BijDeHand de kwaliteit wil waarborgen werken zij bij de tijdelijke begeleiding enkel op inschrijving, u kunt uw kind inschrijven voor minimaal 1 uur en maximaal 3 uur aaneengesloten. Dit kan tussen 9 en 18.30. Ook wanneer de begeleiding middels videobellen is, werken ze enkel op afspraak.
 
Kosten
Voor leerlingen die al huiswerkbegeleiding volgen bij BijDeHand Begeleiding blijft het maandelijkse tarief gehandhaafd en zullen er geen extra kosten berekend worden. Indien u gebruik wil maken van de 'tijdelijke huiswerkbegeleiding' worden er geen inschrijfkosten berekend, dit omdat er geen onderzoek naar leerstrategieën afgenomen wordt en er ook geen begeleidingsplan zal worden opgesteld.

Het gehanteerde tarief is, als je nog niet bij BijDeHand bekend bent, € 15,- per uur en is alleen per uur af te nemen.

Check hier 50 x tips om thuis met je kinderen te doen!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs