Huiswerkbegeleiding op maatTerug naar het overzicht

dinsdag 1 december
Tijdelijk hulp nodig bij het schoolwerk in deze corona-tijden? BijDeHand biedt een helpende hand!
In deze coronatijden wordt van kinderen veel meer dan anders gevraagd dat zij zelfstandig met het schoolwerk aan de slag gaan. Veel kinderen vinden dat best lastig!

BijDeHand Begeleiding helpt deze kinderen graag. Kan dat ook als je nog geen klant bent? Jazeker! Je kunt je kind(eren) uit het basis- en voortgezet onderwijs aanmelden voor begeleiding op maat.

Werkwijze: op locatie of videobellen
De begeleiding kan zowel op één van de locaties (Voorschoten of Nootdorp) plaatsvinden als thuis via videobellen.

Op locatie
Komen de kinderen op locatie, dan moeten ze minimaal 1,5 meter uit elkaar zitten en mogen de (familieleden van) leerlingen geen griepverschijnselen vertonen. De ruimtes worden constant gelucht en extra schoon gehouden. Naast de aanbevolen maatregelen van het RIVM zijn ze bij BijDeHand extra oplettend op handen wassen en hygiëne. Je kunt je kind inschrijven voor de ochtendshift van 9:00 - 12:00 of de middagshift van 13:00 - 16:00. Hierbij is het niet noodzakelijk dat het kind 3 uur aanwezig is, een aanwezigheid van 2 uur is bijvoorbeeld ook mogelijk.

Videobellen
Wanneer de begeleiding middels video bellen wordt gerealiseerd, dan werkt BijDeHand met een beveiligde omgeving, welke voldoet aan de AVG eisen. Tijdens een inleidend gesprek wordt gekeken naar het werk en concrete afspraken gemaakt. De leerlingen wordt gevraagd een rustige werkplek op te zoeken.

Inschrijven
Gezien BijDeHand hun kwaliteit wil waarborgen, werken zij bij de tijdelijke begeleiding alleen op inschrijven. Je kunt je kind inschrijven voor minimaal 1 uur en maximaal 3 uur aaneengesloten. Dit kan tussen 9 en 18.30. Dit geldt ook voor de hulp middels videobellen.

Kosten
Voor leerlingen die al huiswerkbegeleiding volgen bij BijDeHand Begeleiding blijft het maandelijkse tarief gehandhaafd en zullen er geen extra kosten berekend worden. Het tarief van de tijdelijke huiswerkbegeleiding als je nog niet bij BijDeHand Begeleiding bekend bent, is € 15,- per uur en is alleen per uur af te nemen. Er worden geen inschrijfkosten berekend, dit omdat er geen onderzoek naar leerstrategieën afgenomen wordt en er ook geen begeleidingsplan wordt opgesteld.

Meer weten? Klik door en/of neem contact op via mail of telefoon!

BijDeHand Begeleiding Voorschoten & Nootdorp


Voorschoten & Nootdorp
Prijs Het gehanteerde tarief is, als je nog niet bij BijDeHand bekend bent, € 15,- per uur en is alleen per uur af te nemen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

SINTERKLAAS IN DEN HAAG!

SINTERKLAAS IN DEN HAAG!

Ondanks dat alles dit jaar 'anders' is, proberen we jullie te blijven inspireren met fijne Sinterklaastips. Een aftelkalender, cadeautips, gluurpietjes, pepernoten bakken en nog veel meer leuke thuistips!

Maak er een feestje van!