Nieuw: Cargoroo bakfietsen!Terug naar het overzicht

donderdag 24 oktober
Dagje uit? Naar de speeltuin? Kids in de elektrische bakfiets en gaan. Superhandig!
Nieuw in Den Haag: de elektrische bakfiets van Cargoroo die je in de buurt huurt. Superhandig! De elektrische buurtbakfietsen van Cargoroo staan in negen Haagse wijken klaar om te worden gebruikt. 

De wijken waar Cargoroo start zijn: Statenkwartier, Geuzenkwartier, Sweelinckplein-buurt, Koningsplein-buurt, Bomenbuurt, Bloemenbuurt, Valkenboskwartier, Zeeheldenkwartier en Bezuidenhout.

Hoe werkt Cargoroo?
1. Download de Cargoroo app op je telefoon (Android en iOS)
2. Meld je aan als nieuwe gebruiker
3. Je bent klaar om je eerste buurtbakfiets te huren.

Met een druk op de knop reserveer je een bakfiets bij jou in de buurt. Je opent het slot met je telefoon, onderweg zet je hem op slot waar je wilt en uiteindelijk zet je hem weer terug waar je hem ophaalde.

Met Cargoroo hoef je je geen zorgen te maken over diefstal, onderhoud of pech en je betaalt alleen voor het gebruik van de fiets.

Ook fijn: je staat niet in de file op weg naar het stadsstrand, het park of de geitenboerderij. Met merdere kinderen naar het stadspark of boodschappen voor een week, je krijgt het allemaal makkelijk mee. Daarnaast is een elektrische bakfiets natuurlijk lekker duurzaam t.o.v. het gebruik van een auto. 

Tip: in oktober krijg je 50% korting op de eerste 3 ritten!

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Den Haag. Meteen een goede reden om met Cargoroo op stap te gaan!

Cargoroo


Den Haag
Prijs Starttarief € 1,-
€ 3,50 voor elk uur
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie in en om Den Haag

Herfstvakantie in en om Den Haag

In de herfstvakantie is weer zoveel leuks te doen in en om Den Haag. We hebben een heleboel leuke tips verzameld met en voor kinderen tot 12 jaar. Klik door en reserveer op tijd je uitje!

De leukste herfstvakantie uitjes met kinderen!