Op zoek naar superhelden!Terug naar het overzicht

vrijdag 19 augustus
Gratis vossenjacht voor alle kinderen in het centrum van Den Haag. Haal je startkaart en goodiebag en go!
DAK kindercentra organiseert op vrijdag 19 augustus voor de 3e keer een grootse vossenjacht in het centrum van Den Haag voor álle kinderen!

Weet jij ze allemaal te vinden? Ontmoet de ondeugende cartoons, beeldschone prinsessen en stoere superhelden in het centrum van Den Haag! Ze zijn allemaal verstopt, maar waar? Ga met ons mee op avontuur en help ons alle vossen te vinden. Bij het inleveren van een volle stempelkaart, krijg je een tof cadeautje!

Als je al eens eerder hebt meegedaan met de DAK-vossenjacht, kom je misschien wel een bekende vos tegen. Zouden Elsa en Pikachu er weer zijn? Ze hebben er in ieder geval, samen met de nieuwe vossen, weer echt zin in! Hoe leuk is het om de zomervakantie af te sluiten met een vossenjacht? Lekker buiten zijn en samen op zoek naar bekende superhelden die je ook nog eens in het echt kunt ontmoeten? Dat is zoveel leuker dan ze op een schermpje zien. Hetwordt een vossenjacht om nooit te vergeten!

Hoe kunnen kinderen zich aanmelden?
Kinderen hoeven zich niet vooraf aan te melden. Ze kunnen tussen 10:00 en 13:30 uur de gratis startkaart en goodiebag ophalen op 'het Plein' (naast het Binnenhof).

Datum, tijd en adres
Vrijdag 19 augustus, 10:00-13:30 uur Het Plein

Bekijk hier de editie van vorig jaar:


Klik door op de roze button voor meer informatie over DAK kindercentra.

DAK kindercentra

Maanweg 174
2405XB Den Haag
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

Leuke gezinsuitjes in en om Den Haag