Grote Lente opening ZoutTerug naar het overzicht

zaterdag 25 maart
Spelen met animatieteam, heerlijk eten en ook nog chillen, wat een feest! Vier de lente bij eetcafé Zout.
Bij eetcafé Zout wordt het voorjaar weer spetterend geopend met een grote lenteopening. Op zaterdag 25 maart 2023 kun je neerploffen op het gezellige terras (of serre) en genieten van allerlei leuke activiteiten. Een dag voor de hele familie!

Vanaf 11:00 uur zijn er activiteiten voor iedereen met allerlei leuke buitenspellen en de officiële lente opening van het terras. Hier mag een Mini disco XL, schminken en relaxte livemuziek niet ontbreken!

Terwijl de kinderen zich vermaken bij alle georganiseerde activiteiten, willen papa's en mama's natuurlijk genieten van wat lekkers. Daarom zijn alleen op 25 maart alle cocktails vanaf 16:00 in de aanbieding. Maar €8,- voor een cocktail!

Kom proeven van de nieuwe lunch- en dinerkaart! Sinds afgelopen jaar heeft Zout een nieuwe chef, die heeft deze winter niet stilgezeten! Er staat een nieuwe lunch- en dinerkaart voor je klaar. Kom jij proeven en de chef feedback geven? Je bent dan in ieder geval een van de eerste die komt proeven!

Check voor meer info de website via de roze button.

Tip: leuk voor peuters, elke woensdagochtend word je in de watten gelegd met een speciale peuterverwenochtend bij eetcafé Zout! Fijn spelen met het animatieteam terwijl ouders kunnen smullen van een heerlijk ontbijt!

Eetcafé Zout

Het Louwtje 10
2691 KR 's-Gravenzande
Openingstijden Vanaf 11:00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!