Eneco Clean Beach CupTerug naar het overzicht

zondag 26 maart
Doe mee aan de jaarlijkse grote schoonmaakactie en maak samen de héle Noordzeekust schoon!
Met Eneco Clean Beach Cup kun je op zondag 26 maart weer langskomen op één van de 26 beach- en surfclubs in Nederland en België. Kom jij mee opruimen op één van de deelnemende locaties? Samen maken we de héle Noordzeekust schoon! Je kan je NU aanmelden (klik op roze button).

Hoe?
Meld je aan en haal op de dag zelf bij je favoriete club een opruimpakket op. Je kunt je opruimpakket en hesje afhalen tussen 13:00 en 18:00 uur bij elke deelnemende club.

Wist je dat?
Verschillende surfclubs langs de Belgische kust en Nederlandse kust ondernemen het hele jaar door al concreet actie om zwerfvuil aan te pakken. Ze bannen plastic rietjes en roerstaafjes, beperken individuele verpakkingen en beperken het gebruik van plastic flesjes.

Maar er is meer: dit jaar slaan Eneco Clean Beach Cup en TrashUre Hunt de handen in elkaar in Scheveningen. Het doel is om laagdrempelig en op een ludieke manier de milieuproblematiek onder de aandacht te brengen. Kom een kijkje nemen naar de sorteerlijn en het afvalmuseum van TrashUre Hunt aan de Pier en ga zelf ook creatief aan de slag! Er is kinderanimatie, workshops en meer!

Deelnemen aan Eneco Clean Beach Cup kan op verschillende startlocaties. Dit zijn de locaties in Den Haag/ Scheveningen:

Hoofdlocatie: TrashUre Hunt - Scheveningen
Strandweg 150 (aan de pier)

Aloha Beachclub
Strand Noord 2B

Op de website via de roze button vind je alle deelnemende locaties in Nederland en België en kan je inschrijven. Kom vooral op de fiets en neem gezellig je hele familie of je beste vrienden mee!

Tip: er zijn zo veel toffe uitjes te vinden in en rond de stad! Niet bij te houden. Abonneer je daarom ook op de Kidsproof nieuwsbrief en mis niks!

Eneco Clean Beach Cup


Noordzeekust
Openingstijden Opruimpakket en hesje afhalen tussen 13:00 en 18:00 uur Prijs Gratis deelname Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!