Supernormaal (5+)Terug naar het overzicht

zondag 28 april
Een voorstelling in Theater aan het Spui met een knipoog naar iedereen die zich wel eens anders voelt

Wat is normaal? Is de juf die begint te dansen tijdens de les normaal? Of de stoere vader die bij elk liedje tranen met tuiten huilt? En is het eigenlijk bij jou thuis normaal? 

Een doodnormale dag wordt een feest van kleurrijke figuren die in geen enkel hokje passen. Opeens huppelt er een harig blauw figuur rond en beginnen de gordijnen te dansen op de beat. 

Geïnspireerd op het poëzie-prentenboek 'Wij zijn bijzonder, misschien zijn wij een wonder' van Ted van Lieshout. Met live muziek en funky liedjes: de muziek laat je heerlijk dagdromen.

Supernormaal (5+) is in de meivakantie op zondag 28 april te zien in Theater aan het Spui. De voorstelling is ook toegankelijk gemaakt voor blinden en slechtzienden, bestel daarvoor via de speciale link op de website.

Ga deze vakantie voor een gezellig gezinsuitje en geniet van speelse beats met poëtische teksten.

Klik voor meer informatie en het reserveren van je kaartjes voor Supernormaal (5+) op de roze button!Kijk voor een compleet overzicht van de leukste familievoorstellingen in onze uitagenda.

Theater aan het Spui

Spui 187
2511 BN Den Haag
Openingstijden Zondag 28 april
14 uur
Prijs Normaal: €14,50
Kind t/m 12 jaar: €9,50
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Supergave attractie in Madurodam!

Supergave attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters