icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

World of Dinos kortingTerug naar het overzicht

zaterdag 4 juli - zondag 30 augustus
World of Dinos 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. Koop nu via Kidsproof actie tickets met flinke korting!
Dino fans opgeletm we hebben een tioffe tip voor deze zomervakantie! Plesiosaurus, T Rex of Stegosaurus: ken jij ze allemaal en wil je ze weleens live zien en horen? Dan mag je World of Dinos niet missen!

De expo is van 4 juli tot en met 30 augustus 2020 te zien in de Jaarbeurs Utrecht en is het ultieme familie uitje tijdens de zonmervakantie. Mis het niet en bestel direct tickets met korting via de roze button!

Met korting naar World of Dinos
Wil je dit superleuke zomervakantieuitje in juli en augustus 2020 niet missen? Klik dan meteen door en koop via Kidsproof je World of Dinos tickets met korting! Goed om te weten; Kidsproof mag de maximale korting aanbieden. Je zult ergens anders dus geen goedkopere tickets vinden.

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortingscode. Deel de tip dus ook gerust met anderen! Op de speciale Kidsproof World of Dinos pagina is de korting al verwerkt.

Let op: een babyticket (0-2jr) is gratis maar dient wel te worden aangeklikt in het bestel proces omdat deze babies meetellen in het totale aantal bezoekers wat er per tijdstip naar binnen mag ivm de richtlijnen van het RIVM.

Bestel hier via de roze webbuttton->

World of Dinos

Jaarbeurs
Utrecht
Openingstijden 4 juli tot en met 30 augustus 2020, voor beschikbare tijden zie website Prijs zie website Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mauritshuis open!

Mauritshuis open!

Het Meisje met de parel en de dieren in de schilderijen in het Mauritshuis hebben jullie gemist! En wist je dat de hele zomer de beroemde paardententoonstelling van George Stubbs is te zien? Kom snel langs, kids t/m 18 jaar zijn gratis!

Reserveer je ticket!