Leuke familiefilm Don & DJTerug naar het overzicht

zondag 18 februari
Een toffe film over vriendschap voor het leven in de voorjaarsvakantie!
Ben je op zoek naar een leuk familieuitje in de voorjaarsvakantie? Check deze toffe film over twee vreemden die elkaar ontmoeten met totaal verschillende persoonlijkheden, maar toch een mooie vriendschap opbouwen voor het leven. Leuk voor jong en oud!

Het verhaal
Wanneer de lichten uitgaan in het oude poppentheater van Central Park, komen de poppen tot leven. Don is het zat om dag in dag uit de kluns te moeten spelen.

Hij droomt ervan om voor één keer de echte held te zijn en verzamelt al zijn moed bij elkaar om het theater te verlaten en op ontdekkingsreis te gaan in de grote wereld. Onderweg ontmoet hij DJ Doggie Dog, een verlaten knuffeldier die rapper wil worden. Het is het begin van een fantastisch avontuur en een bijzondere vriendschap in het hart van New York City. Hun missie is om van hun dromen werkelijkheid te maken: zelfs de kleinste personages kunnen heldhaftige rollen spelen! Leuke en lieve film voor kinderen vanaf 5 jaar.

Don & DJ: Vrienden Voor Het Leven draait nu in heel Nederland!

De trailer bekijken of meteen tickets boeken? Check de roze websitebutton!

Independent Films


Prijs Zie website Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Museumnacht Kids Den Haag!

Museumnacht Kids Den Haag!

Haagse avonturiers opgelet! Vier hét culturele feestje voor het hele gezin op 16 maart! Op maar liefst 16 locaties is er na sluitingstijd een speciaal programma met als thema tijdreizen. Mis het niet en reserveer je tickets!

Programma & tickets