icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

WonderkamersTerug naar het overzicht

zondag 5 september
Dwaal, ontdek, speel en laat je compleet verrassen in de Wonderkamers van het Kunstmuseum!
In de Wonderkamers van het Kunstmuseum Den Haag beleef je echt iets bijzonders! Samen met de ‘Wonderkids’ ga je op avontuur met een supergave museumgame.

Via een tablet krijg je opdrachten, dat kan in het Nederlands of in het Engels. De opdrachten ga je in een van de dertien avontuurlijke wonderkamers uitvoeren. Daarna kom je terecht in een spannend labyrint. De Wonderkamers zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 9 t/m 14 jaar.

Tijdens de zomervakantie (10 juli t/m 5 september 2021) is Wonderkamers geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Dwalen, ontdekken, spelen, leren en je compleet laten verrassen. In Wonderkamers dompelen jong en oud zich onder in een inspirerende, bijzonder vormgegeven wereld vol beeldende kunst, fotografie, toegepaste kunst, architectuur en mode. Met dit idee - dat is beloond met meerdere internationale prijzen - biedt het museum kinderen, jongeren en volwassenen al jarenlang iets totaal anders dan een traditioneel museumbezoek. Je moet het echt een keer doen!

Dus neem je familie of vrienden mee voor deze supertoffe ervaring. En...het Kunstmuseum is gratis voor kinderen. Veel plezier!LET OP: vanwege coronamaatregelen vooraf je tickets met een tijdslot reserveren! De tickets voor kinderen zijn gratis, maar dienen wel gereserveerd te worden. Meldt u zich bij bezoek aan bij de Wonderbalie (trap naar beneden bij Grand Café). 

Klik voor meer informatie en reserveringen op de button.

Tip: Ben je toe aan een andere sport of iets creatiefs? Bekijk dan eens onze verzameling toffe clubjes en vind jouw nieuwe favoriete hobby!
De beelden zijn gemaakt door fotograaf Thijs Wolzak.

Kunstmuseum Den Haag

Stadhouderslaan 41
2517 HV Den Haag
Openingstijden dinsdag t/m zondag
10.00 - 17.00 uur
maandag gesloten
Prijs Volwassene: € 16,-
Jongeren t/m 18 jaar zijn gratis
Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

27 X zomerse gezinsuitjes!