LEGOLAND juni actiemaand!Terug naar het overzicht

donderdag 30 juni
Kom naar LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen! In juni een speciale after-school-actie!
Bezoek de geweldige overdekte binnenattractie LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen is speciaal voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Ontdek de stad in miniatuur en zie de Haagse hoogtepunten gebouwd van LEGO steentjes in het Miniland. Krijg LEGO bouw tips, leer bouwen en krijg uitleg van een Master Bouwer tijdens de diverse workshops. Den Haag wordt steeds bruisender.

Er zijn zeven gethematiseerde speelzones zoals LEGO® Friends en de LEGO® Ninjago trainingszone een creatieve en leerzame speelomgeving. Daarnaast is er een 4D-bioscoop, een attractierit en kunnen kinderen in MINILAND, bestaande uit meer dan een miljoen LEGO®-steentjes, Den Haag in het klein en interactief ontdekken.

Elke dag is er een model bouwer aanwezig die speciale workshops geeft met allerlei tips en tricks over het bouwen met LEGO®.

ACTIE
in juni 2022 geldt een speciaal 'after school ticket'. Dan kun je na school nog lekker spelen bij Legoland van 15.30 uur – tot 17.00 uur voor maar 10 euro. Handig voor de mensen uit Den Haag en omstreken! Deze actie is aleen geldig in juni 2022 en niet geldig met andere kortingen en is online te boeken.

Als je jarig bent kan je ook je feestje vieren bij LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen. Superleuk voor alle lego fans!

Klik snel door naar de website via de roze button om je tickets te reserveren.

Tip: Van 9 juli t/m 4 september zijn er de piratenweken in LEGOLAND® Discovery Centre: Ontmoet de LEGO® piraat, maak je LEGO® piraten vlag en volg een van de coole LEGO® workshops. Heb jij het piratenschip in Miniland al gespot? Kom je ook langs?

LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

Strandweg 13K
2586 JK Scheveningen
Openingstijden Zie website, via roze button. Prijs Zie website, via roze button Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De 24 leukste zomerkampen!

De 24 leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?