• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zomeravontuur met Peppa PigTerug naar het overzicht

zondag 1 september
Kom naar Peppa Pig World of Play en ga op een knortastisch zomeravontuur met zomerse activiteiten!
Een superleuk uitje voor alle peuters en kleuters die dol zijn op het vrolijkste varkentje: kom deze zomer naar Peppa Pig World of Play in de Mall of the Netherlands in Leidschendam!

Zomerspeurtocht
Peppa is op reis geweest naar haar favoriete plekjes. Hier heeft ze mooie herinneringen meegenomen. Deze liggen verstopt in de speeltuin. Heb jij ze allemaal gevonden? Goed gedaan! Iedereen met een geldig toegangsbewijs mag meedoen met de gratis speurtocht. Dit kan van zaterdag 6 juli 2024 t/m zondag 1 september 2024.

Foto's
Bij elk ticket ontvang je een kaartje waarmee je bij de twee fotopunten gratis en onbeperkt foto's kunt maken. Deze kun je thuis allemaal gratis downloaden of tegen betaling (€5,- per foto) laten afdrukken in de Souvenirwinkel van Meneer Vos. Deze zomer kun je een speciale zomerachtergrond toevoegen aan de foto's die je maakt voor het groene scherm.

Campervan Café
Vanaf deze zomer staan er nieuwe gerechten op het menu staan van het Campervan Café. Zo kun je genieten van verschillende warme en koude snacks en deze zomer ook heerlijke ijsjes.

Naast deze speciale zomeractiviteiten kunnen de kleintjes natuurlijk heerlijk spelen in deze indoorspeeltuin waar je de magische wereld van Peppa Pig écht beleeft. Klinkt knortastisch leuk toch? En bezoek ook zeker de te gekke winkel!

Klik door via de roze button voor alle info over deze prachtige indoor speelattractie!

Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin

Jasmijn 13
2262AN Mall of the Netherlands Leidschendam
Openingstijden Maandag: 11-18 uur
dinsdag t/m zondag: 10-18 uur
Laatste toegang om 16 uur.
Prijs zie website Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum