Ren4Sport PeutergymTerug naar het overzicht

zondag 26 mei
NIEUW! Wekelijks op zondag, vanaf april 2024 nu ook peutergym bij Sportcomplex HKV Achilles.
De peutergymlessen van Ren4Sport zijn populair en dat is niet voor niks. Veel woensdaggroepen zitten vol, maar goed nieuws... je kan nu ook op zondag meedoen op de locatie HKV Achilles.

Op zondagochtend start Ren4Sport met deze nieuwe peutergym locatie! Vooraf aanmelden voor een les is verplicht, dus klik even door via de roze button om dat te regelen.

POeutergym ius leuk en geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot 4 jaar. Tijdens de lessen gaan de kinderen aan de slag met verschillende spellen en bewegingsvormen. Iedere les staat er een ander thema centraal. Plezier is altijd het belangrijkste onderdeel.

Om 10:00u gaat de zaal open, 10:15u start de les tot 11:00u. U als ouder wordt ook betrokken bij de les, dit hoeft uiteraard niet als u dit niet wilt.

Klik door naar de site via de roze button.

Tip: Ren4Sport organiseert feestjes, verhuurt materialen en doet nog veel meer sportiefs voor kids, je leest het hier.

Ren4Sport Sportburo

Sportcomplex HKV Achilles, Pomonaplein 71
2564 XT Den Haag
Openingstijden wekelijks zondagochtend Om 10:00u gaat de zaal open, 10:15u start de les tot 11:00u Prijs De kosten zijn €8,- per peuter, per les. De kosten voor een strippenkaart zijn €75,- voor 10 lessen en uw peuter ontvangt een mascotte shirtje. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pinksteren!

Pinksteren!

Lekker spetteren in het water, banjeren in de natuur, naar het kasteel, het museum en nog veel meer. Check snel de leukste uitjes voor komend weekend en meer... veel plezier!

Check de leukste tips