Scheveningen Light WalkTerug naar het overzicht

zaterdag 9 december
Speciale familiewandeling tijdens hét lichtfeest van Scheveningen. Met licht, geluid en vuuracts!
Trek jij ook je wandelschoenen aan tijdens het grootste lichtfeest van Scheveningen? Doe mee met de Scheveningen Light Walk op zaterdag 9 december. Speciaal voor gezinnen is er een Familiewandeling.

De Familiewandeling is 7,5 km lang. Om iedereen genoeg tijd te geven, start de wandeling tussen 17 en 18 uur. Onderweg is er volop entertainment en animatie, juist ook voor de kinderen. Geniet van lichtshows en muzikaal entertainment.

Speciale extra's 
Om de ervaring compleet te maken krijgt iedereen een Scheveningen Light Walk pet met verlichting, een tasje en een wandelkaart aan een Scheveningen Light Walk keycord. Een praktische en feestelijke touch. Onderweg genieten jullie samen van warme chocolademelk, een heerlijke oliebol en nog veel meer lekkers!

Nieuwe exclusieve finishlocatie
Dit jaar eindigt de wandeling op de boulevard ter hoogte van het Kurhaus. Hier krijgen jullie een mooie herinnering en kun je nagenieten van een borrel met ook andere families. 

Meld je nu aan via de roze button. Daar vind je ook meer informatie over de route langs de verschillende locaties, zoals de Watertoren, Aloha, KNRM, Muzee Scheveningen en meer.

Tip: Er is zoveel leuks te beleven voor gezinnen in Den Haag, Delft, Zoetermeer en omgeving. Neem een kijkje in onze uitagenda en plan alvast jullie volgende uitje.

Scheveningen Light Walk


Den Haag
Openingstijden Zaterdag 9 december 2023
Start familiewandeling tussen 17 en 18 uur.
Prijs . Kids 0 t/m 5 jaar: gratis
Kids 6 t/m 11 jaar: €6,50
12+: €24,50
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwe attractie in Madurodam!

Nieuwe attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters