Storm Aquapark LeidenTerug naar het overzicht

dinsdag 12 juli 2022
Groot Waterpretpark in Vlietland bij Leidschendam! Met ook suppen, hutten bouwen en privé vlot!
Wellicht heb je ook in het nieuws gehoord dat Storm Aquapark Leiden in de Vlietlanden voor een flink deel vernield is geweest. Maar ze hebben de schouders eronder gezet en zijn weer open!

Het Aquapark bestaat uit verschillende glijbanen, trapeze, trampolines, klim- en klauter mogelijkheden en een volleybalveld. Alle is met elkaar verbonden en het zorgt voor oneindig speelplezier voor jong en oud. Uiteraard kan je ook lekker in het water springen om af te koelen, en door het zwemvest die je krijgt is het nog extra fijn zwemmen ook! Niet alleen voor een tof dagje uit, maar ook zeker voor het vieren van feestjes is Storm Aquapark Leiden de perfecte bestemming.

Naast spelen op de waanzinnige speelstructuur kun je hier nu ook (super)suppen, hutten bouwen en tijd door brengen op je eigen privé vlot inclusief hapje en drankje. Leuk!

Storm Aquapark verheugd zich erop om iedereen een fantastische ervaring te laten beleven tijdens een bezoek aan het park. Meer informatie over het park en de diverse activiteiten is te vinden op de website via onderstaande roze button.

Feestje vieren?
Dat kan! Informeer bij Storm Aquapark naar de mogelijkheden.

Kijk voor alle mogelijkheden op de website via de roze button.

Storm Aquapark Leiden

Rietpolderweg 298
2266BM Leidschendam
Openingstijden Weersafhankelijk, zie website Prijs 1 uur: €13,50
2 uur: €24,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!