succes-KIDS!Terug naar het overzicht

Online trainingen van succes-Kids!; zelf je kind begeleiden naar meer zelfverzekerdheid en ontspanning!
De online training succes-KIDS! is een initiatief van Eigenhandje coaching en counselling speciaal voor kids, pubers en ouders. Het geeft ouders tools om zelf samen met hun kind aan de slag te gaan. Je gaat samen, thuis en zelfstandig aan de slag met het materiaal van succes-KIDS! 

De online trainingen
De online training succes-KIDS! (25 online lessen) en het VIP-programma succes-KIDS! zijn voor ouders die zelf hun kind willen begeleiden zodat zij zelfverzekerder worden. Maar ook voor ouders die zichzelf herkennen in (de onzekerheid van) hun kind en zelf ook steviger in hun schoenen willen staan. 

Vind je het fijn om toch wat begeleiding te krijgen? Kies dan voor het VIP-programma succes-KIDS! Naast de 25 online lessen, zijn ook twee groepsbijeenkomsten in de praktijk in Voorschoten inbegrepen.  

Tip: Meld je nu aan voor de gratis online mini-training ‘succes-KIDS! in 5 dagen’. Je ontvangt dan 5 dagen lang eenvoudige, praktische oefeningen om samen met je kind te doen. Toelatingseis: de bereidheid om heel veel plezier te hebben! ;-)

Klik door via de roze button voor meer informatie over de inhoud van de trainingen en voor het aanmelden.
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is september!

Het is september!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, coronaproof trakteren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! We hebben leuke tips verzameld om het nieuwe schooljaar goed mee te starten. Veel plezier!

Feestjes, clubjes en nazomeruitjes!