Fun Fight FitTerug naar het overzicht

Zelfverdedigingslessen voor kinderen in Den Haag, gecombineerd met plezier en fitness!
De lessen zelfverdediging voor kinderen van 6 - 12 jaar in Den Haag zijn fysiek, snel, uitdagend en bevatten altijd leuke spelvormen. De nadruk ligt op de ”funfactor”. Hierdoor zal je met plezier naar de training gaan en snel vooruitgang boeken.  

Door verschillende oefeningen en spelvormen wordt sociale weerbaarheid, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen vergroot. De kinderen leren tijdens de lessen zelfverdediging hoe dapper en sterk ze zijn en zij ervaren dat zij meer kunnen dan ze ooit voor mogelijk hielden. 

Bij elke les zelfverdediging voor kinderen, wordt er op een leuke manier aandacht besteed aan kracht, conditie en flexibiliteit. Ook na de training werk je aan bewustwording, dan krijgt iedereen een stuk vers fruit.

Wil jij hier meer over weten of je opgeven voor de lessen? Klik dan via de roze button door naar de website!

PS. Van te voren mag je twee proeflessen volgen!

Tip: Op zoek naar de leukste clubjes? Kijk voor een compleet overzicht in onze categorie!

Fun Fight Fit

Marterrade 312
2544 ME Den Haag
Openingstijden Zie de website voor het rooster Prijs Inschrijving van €15. Maandelijkse contributie €25. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!