Met school naar Akkerlust!Terug naar het overzicht

Bij Boerderij Akkerlust kun je zelf terecht maar ook met school en BSO!
Bij de superleuke Boerderij Akkerlust in Stompwijk is van alles te beleven. Zo kun je met paard en wagen een rondrit maken, vissen of doe het 3-daagse arrangement Spetteren aan de slootkant; leuk als familie-uitje! 

Ook is Akkerlust een Educatieboerderij, Dit houdt o.a. in dat ze voor alle leeftijden, van 4 - 17 jaar, (basisonderwijs, voortgezetonderwijs, speciaal onderwijs) eventueel i.s.m. de docent, een gericht lespakket kunnen aanbieden. Ook kun je bij Akkerlust terecht met een schoolreisje of een andere grote(re) groep kinderen en/of volwassenen!

Schoolreisje op maat
Voor iedere leeftijd een 'eigen' programma, welke natuurlijk speciaal op maat wordt gemaakt voor je eigen school! Natuurlijk kan dit gecombineerd worden met een educatief tintje.
Een voorbeeld van een schoolreisje: de kids kwamen `s morgens om 5.15 uur tijdens het melken, waarna gezamelijk ontbijt met allerlei verse boerderijproducten zoals zelf gemaakte karnemelk + echte boerenroomboter. Verse gebakken eitjes, zo onder de kippen vandaan en natuurlijk zelf geschaafde boerenkaas.

Voorbeeld van activiteiten: boter / karnemelk maken / spellenparcours w.o. hooivorkdarten, spijkerslaan, spijkerpoepen, hindernisbaan, koe-uier-werpen, hoefijzerwerpen, spijkerbroekhangen. Als het weer het toelaat, kun je ook slootje springen en polsstokspringen. Dit alles kan met een boerenlunch worden verzorgd of met een eigen lunchpakket. Als afsluiting........ verrassing van de boer!

Kortom: dat wordt volop plezier bij Boerderij Akkerlust!

Hotel Boerderij Akkerlust

Stompwijkseweg 55a
2266 GD Leidschendam (Stompwijk)
Openingstijden in overleg, zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het leukste feestje

Het leukste feestje

Een jarige gehad of een bijna-jarige? Wij hebben de leukste kinderfeestjes voor je op een rijtje gezet. Stoere-, meiden-, sportieve-, creatieve-, actieve- en nog veel meer feestjes!

Leuke kinderfeestjes