LEVEL-coachingTerug naar het overzicht

Wel eens eerder gehoord van kindercoaching met paarden? Voor zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Ieder kind moet veel leren op weg naar volwassenheid. Tijdens het groter groeien kan er van alles gebeuren waardoor een kind zijn capaciteiten even niet (volledig) kan inzetten. Soms is hierbij een steuntje in de rug nodig. LEVEL-coaching kan dat bieden.

Louise en Leonie van LEVEL-coaching doen dat anders dan anders: zij trainen met paarden.

Waarom paarden? Juist paarden!
Paarden beschikken over een bijzondere combinatie van kwaliteiten die nuttig is bij het coachen van kinderen. Paarden zijn van nature gevoelig, nieuwsgierig én bovendien loyaal in hun samenwerking met mensen. Daarbij kunnen zij je heel goed een spiegel voorhouden. Zij tonen je je eigen gedrag!

De aanpak

Het traject is kort en intensief. Het bestaat uit 6 trainingen van anderhalf uur in groepjes van 4 kinderen. Elke training kent twee onderdelen. Het eerste deel bestaat uit kinder-coaching met behulp van spelmateriaal. De kinderen leren te kijken en te verwoorden hoe zij in bepaalde situaties reageren of zouden willen reageren. Ook zullen situaties worden uitgespeeld.

In het tweede deel speelt het paard een centrale rol en krijgen de kinderen individuele en groepsopdrachten. Doordat een paard van nature het gedrag spiegelt, zullen de kinderen - met behulp van de coach - inzicht krijgen in hun eigen handelen en in hun gevoel daarbij.

Praktisch
Het traject bestaat uit 6 trainingen van 1,5 uur en kost in groepsverband € 220,- per persoon. Het wordt gegeven bij Manege De Westkustruiters, Oostdorperweg 197 te Wassenaar. 

Meer weten? Klik dan door naar de site via de roze button!


Op Kidsproof.nl vind je heel veel leuke kinderuitjes in de regio, maar ook tips voor zorg & opvoeding, feestjes, restaurants en meer.
 

LEVEL-coaching

Oostdorperweg 197
Wassenaar
Prijs € 220 per persoon, 6 trainingen van 1,5 uur in groepsverband. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!