Mama & DansTerug naar het overzicht

Leuke, actieve en ontspannen activiteit om je zwangerschap en prille ouderschap bewust mee te maken.
Mama's in spé en mama's met baby zijn van harte welkom bij de lessen Mama & Dans. Samen dansen om een sterk en soepel lichaam te bereiken en te houden.

De lessen Mama & Dans vinden plaats op vrijdagochtend in verloskundigenpraktijk Het Haagsch Geboortehuis aan de Goudenregenstraat 99 in Den Haag.

Iedere week wisselt de focus die gelegd wordt op muziekstijl en lichaamsdeel. Bijvoorbeeld 'orientaalse dans' en 'schouders'. 

De lessen zijn gebaseerd op de methode 'Dancing for Birth' en bevatten dansbewegingen die speciaal zijn afgestemd op de zwangere en pas bevallen vrouw. Ben je bevallen? Dan kun je kiezen om mét of zonder je baby de lessen te volgen.

Wil je meer weten over data, tijden en kosten klik dan op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief!

Mama Dans

Goudenregenstraat 99
2565 EP Den Haag
Openingstijden Iedere vrijdagochtend in Verloskundigenpraktijk Het Haagsch Geboortehuis Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!