Zwanger&CoTerug naar het overzicht

Een winkel en een echocentrum in één! Een fijne combinatie bij Zwanger&Co in Den Haag.
In de Haagse Frederikstraat vind je Zwanger en Co. Een winkel vol met unieke babykleding, modieuze zwangerschapskleding, creatief speelgoed, de fijnste dekentjes en swaddles, verzorgingsproducten en nog veel meer! Ze selecteren voor jou de mooiste, fijnste én duurzame merken en volgen hierin de laatste trends.
Maar het is niet alleen een winkel, want ze hebben ook een echocentrum! Alles om van de zwangerschap een hele bijzondere periode te maken.

En ben je op zoek naar het perfecte kraamcadeau? Dan ben je bij Zwanger&Co ook aan het juiste adres. Samen met een medewerker van de winkel kun je een heel uniek kraamkoffertje met cadeautjes uitzoeken.

Het echocentrum is een perfecte toevoeging aan de winkel.
Alle echo's worden door professionele echoscopisten gemaakt. Naast de vroege echo’s, geslachtsbepalingen, 3D/4D echo’s kun je ook voor de medische echo’s hier terecht.
Voor het echocentrum kun je online een afspraak maken. Neem voor de medische echo's even contact op met Zwanger&Co of klik op de roze button voor meer informatie.

Wil je nog meer informatie over Zwanger&Co of wil je online je bestelling plaatsen? Klik dan ook op de roze button.


Tip: nog meer fijne winkeladresjes vind je in onze categorie Kinderwinkels.

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke winkels, toffe activiteiten of gezellige clubjes? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief!

Zwanger en Co

Frederikstraat 80
2514 LM Den Haag
Openingstijden Maandag    13.00 - 17.30
Dinsdag      10.00 - 17.30
Woensdag  10.00 - 17.30
Donderdag 10.00 - 17.30
Vrijdag       10.00 - 17.30
Zaterdag    10.00 - 17.00
Zonda        Gesloten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek in Den Haag!

Kinderboekenweek in Den Haag!

Het thema van de Kinderboekenweek is 'En toen' en neemt je mee op reis in de tijd... spannend! Pak een boek en verdwaal lekker in de mooiste verhalen. En check hier superleuke activiteiten in de Kinderboekenweek!

Activiteiten in de Kinderboekenweek