icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Extra zomer begeleidingTerug naar het overzicht

Achterstand opgelopen op school? Start het nieuwe schooljaar goed met hulp van BijDeHand Begeleiding.
Heeft jouw kind een achterstand opgelopen op de basisschool of middelbare school? Dat hoeft geen probleem te zijn! In de zomer kan jouw zoon of dochter namelijk extra begeleiding krijgen bij BijDeHand Begeleiding in Nootdorp of Voorschoten; voor een goede start in het nieuwe schooljaar.

Of het nu gaat om het wegwerken van achterstanden, het beter begrijpen van specifieke lesstof, het maken van een taak om alsnog over te gaan of het voorbereiden op de middelbare school: de professionals staan klaar om jouw kind een steuntje in de rug te geven. Altijd op een positieve en motiverende manier, binnen een huiselijke en rustgevende omgeving. Zodat dat jouw zoon/dochter vol zelfvertrouwen het nieuwe schooljaar in gaat.

In zowel Nootdorp als Voorschoten is er onderstaand zomeraanbod:

Zomerschool
Het kan zijn dat jouw kind door omstandigheden belangrijke lesstof op de basisschool of middelbare school heeft gemist. Of misschien heeft jouw zoon of dochter moeite met één of meerdere vakken, waardoor er een achterstand is ontstaan. In de Zomerschool is alles erop gericht om achterstanden weg te werken en een inhaalslag te maken. 
-> 2 dagdelen per week; 1 tot maximaal 4 weken lang.
-> € 90,- per week

Brugklastraining
Veel kinderen vinden de overstap van de basisschool naar de middelbare school best spannend. In de brugklastraining word je kind goed voorbereid op de spannende overgang, leert het passende leerstrategieën en hoe je goed omgaat met klasgenoten en docenten. 
-> diverse momenten in de zomervakantie en tijdens erste periode brugklas
-> €450 individueel; in kleine groep €280 pp

Remedial Teaching
Heeft jouw zoon of dochter moeite met taal, rekenen of het leren zelf? Of heeft hij of zij simpelweg moeite om mee te komen met de aangeboden lesstof? Maak je geen zorgen. Door extra tijd, aandacht en begeleiding kan deze achterstand weggewerkt worden én vergroot je direct zijn of haar zelfvertrouwen. 
-> behandelplan op maat

Klik door via de roze button voor het complete zomeraanbod!

BijDeHand Begeleiding Nootdorp

Dorpsstraat 60-62
2631 CV Nootdorp
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

27 X zomerse gezinsuitjes!