Tijd voor..MamazelfTerug naar het overzicht

Mamazelf is een praktijk voor individuele hulp (coaching) aan moeders, vrouwen die steviger willen staan.
Voor moeders die zichzelf willen hervinden in een druk leven. Als zoveel mensen onderdeel zijn van je leven en waar iedereen een beroep op je lijkt te doen. Bij mamazelf krijg je op een praktische, integere en effectieve manier ondersteuning hierbij. Dat kan in een privé coaching, maar ook in een groep-workshop (8-12 personen) op zondagmiddag bij Yogaloft Leiderdorp.

Workshop “Mamazelf” 7 februari 2016, 13h00-17h00.
Workshop “Mamazelf, vervolg” zo 17 april 2016, 13h00-17h00.

Mamazelf is gevestigd in Voorburg en heeft een werkgebied in de gemeenten rond Den Haag, Delft en Leiden. De locatie voor individuele begeleiding is in Coachhuis Marlot in Den Haag. De groepslocatie is in Yoga-loft Leiderdorp.

Wie is Mamazelf
Justine Starreveld (1970) is moeder van twee zonen en van een bij de geboorte overleden dochtertje. Justine werkt als jeugdarts in een groot gebied van Zuid Holland en volgt met veel plezier de groei en ontwikkeling van kinderen, opgroeiend onder verschillende omstandigheden. Zij merkt in haar werk situaties op van gevoelige kinderen, die spanningen van de omgeving oppakken, aparte gedragingen kunnen gaan vertonen en soms op jonge leeftijd gediagnostiseerd worden met een aandoening.

Justine heeft ervaren dat er ook met een systemische kijk op het gezin, meer duidelijk kan worden over oorzaak, gevolg en de weg naar verbetering. Via het beter functioneren van ouders naar het beter functioneren van het kind.

Met die ingang geeft Justine in haar praktijk Mamazelf individuele begeleiding aan volwassenen, die problemen tegenkomen rondom gezin, familie, werk, of een combinatie daarvan. Justine werkt met systemisch werken (familieopstellingen, traumaopstellingen) in een kort individueel proces van 5 sessies.

Workshops en trainingenin groepen van 8-12 personen worden verdeeld over het jaar gegeven.

Voor data kijk op de website van mamazelf door op de roze button te klikken.
Tip: Kijk eens in de categorie Zorg en Opvoeding

Mamazelf

Zijlbaan 42
2352 BN Leiderdorp
Openingstijden Elke dag m.u.v woensdag, ook in de avond Prijs zie website voor kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!