Kindertherapie What's UpTerug naar het overzicht

What's Up begeleidt kinderen die vastlopen in hun ontwikkeling, met Psychomotorische Kindertherapie

What's Up is een praktijk voor Leidschendam-Voorburg en omstreken waar psychomotorische kindertherapie (PMKT) wordt gegeven aan kinderen van 2 t/m 13 jaar. Soms loopt de ontwikkeling van kinderen vast, bijvoorbeeld door gebeurtenissen in de thuissituatie, op school, vanuit de omgeving of vanuit het kind zelf. In deze therapie worden beweging en spel als middel ingezet om de vastgelopen ontwikkeling weer op gang te brengen.

Spelbegeleiding
Voor kinderen van 2 t/m 13 jaar die niet of moeilijk kunnen spelen biedt What's Up spelbegeleiding aan. Spelen ondersteunt de gehele ontwikkeling van het kind, dus vroegtijdig signaleren en hulp bieden is belangrijk.

Rots en water
Verder biedt What's Up 'Rots en water' aan. Rots en water is een training voor kinderen van 4 t/m 13 jaar, die het zelfvertrouwen en sociale vaardigheden vergroot. 

Relax Kids
Kinderen spelenderwijs laten ontspannen en zelfvertrouwen opbouwen dat kan met Relax Kids. Relax Kids is een methode ontwikkeld door Marneta Viegas om de sociale-emotionele ontwikkeling, persoonlijkheidsontwikkeling en de pastorale ontwikkeling te stimuleren van kinderen. Deze methode brengt kinderen van een gevoel van drukte, overprikkeling en onrust naar een gevoel van rust en ontspanning. In 7 stappen wordt er gewerkt aan zelfvertrouwen, concentratie en respect hebben voor je zelf en anderen. Met leuke knutsels, mindful kleuren, rustgevende activiteiten en eenvoudige ontspanningsoefeningen voor kinderen.


Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: bekijk ook eens ons overzicht van handige zorg & opvoeding adresjes!

What's Up PMKT

Van Ruysdaellaan 41
2264TK Leidschendam-Voorburg
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!