Beleef de South Pacific in het Omniversum!

In het Omniversum in Den Haag gaat 1 juli echt een hele mooie en vrolijke natuurfilm in première. ‘South Pacific, het tropisch onderwaterparadijs’. Lees onze ervaring!

Wat een voorrecht dat we als Kidsproof worden uitgenodigd voor leuke persevents. Zo waren we dinsdag 17 juni in het Omniversum in Den Haag. Dit om de preview te zien van een nieuwe film: ‘South Pacific, het tropisch onderwaterparadijs’.

South Pacific laat de prachtige natuur zien van West-Papoea. Heel indrukwekkend! Helemaal omdat het zo’n enorm groot koepelscherm is waar je naar kijkt. Geeft zoveel extra beleving!

Verhaallijn
Het vrolijke jongetje Jawi mag voor 2 maanden mee op de Kalabia, een soort drijvende school. Met deze boot gaat hij op ontdekkingsreis langs tropische eilanden. Onderweg leert hij over het leven onder water en hoe het rif te beschermen en in stand te houden. Je ziet zulke mooie onderwaterdieren. Tropische vissen, walvishaaien, roggen, zeepaardjes, schildpadden. Zelfs een babyschildpadje dat net uit het ei was gekropen.

Allemaal even indrukwekkend van zo dichtbij en op zo'n groot scherm! Wat de film ook zo mooi maakt is het geluk dat de kinderen uitstralen. Zo voelbaar dat ze veel plezier in het leven hebben! Jawi bijvoorbeeld is nooit zonder zijn ukelele, waarmee hij tokkelend vrolijk door het leven gaat.

Echt een aanrader deze film, komt enorm binnen! De gedachte kwam sterk boven water om ook eens zo’n reis met onze gezinnen te maken. En wie weet worden deze dromen nog eens werkelijkheid. Niet verkeerd hoor!

Wanneer?
South Pacific is vanaf 1 juli dagelijks te zien in het Omniversum

Klik door voor meer informatie over het Omniversum!