Kidsproof première: Fly me to the Moon!

20 februari 2017
Kidsreporters Teun (10), Jurjen (9), Elin (7), Kobe (6) en Mila (3) bezochten de Kidsproof première van de eerste kinderanimatie in het Omniversum; Fly me to the moon!
Reporters Elin en Mila op de speciale loper!
Het Omniversum is altijd al populair bij onze kinderen. De grote ronde koepel, de hoge zaal, de mooie documentaires. Maar nu was het bezoek extra bijzonder! Het was onze eerste echte Kidsproof première en, waar de films van het Omniversum meestal mooie landschappen, natuur, dieren of de ruimte laat zien, was er nu voor het eerst een animatiefilm.

Met een zaal vol prijswinnaars van de winactie voor deze Kidspremiere, genoten we vlop van de animatiefilm Fly me to the moon. In deze film gaan 3 vliegen stiekem mee op de historische vlucht van de Apollo 11 naar de maan. Hun families kijken vanaf de aarde in spanning toe. Onderweg brengt een technisch defect de missie ernstig in gevaar. Zou het ze lukken om de missie te redden? Dat verklappen we uiteraard niet:-).

Voorafgaand aan de film, werden we heel deftig onthaald op de 'rode loper', die niet rood was, maar speciaal gemaakt voor deze premiere! Alle kids konden op de foto bij de 'fotobooth' en kregen direct een polaroid mee naar huis. Leuke herinnering!

Eénmaal binnen kreeg je een goodiebag, vol met leuke spullen. Ook van Kidsproof natuurlijk, een leuk doe-boekje én lunchboxkaartjes (binnenkort ook als download op onze site verkwijgbaar!).

Er was limo, een popcornmachine en van alles te zien. Héél vet vonden onze reporters de nét nieuwe Virtual Reality brillen die ze bij Omniversum hebben. Ze gingen op reis door de ruimte en dat was 'echt mega vet'!

In dit filmpje krijg je een impressie van de leuke middag, de film én als toegift de VR-brillen. Leuk om te zien!Na de film kregen alle kids nog een (raket!) ijsje en toen weer naar huis. Wat een topmiddag!

Ook naar Fly me to the moon? Onze kids vonden het superleuk. De jongse van 3 vond het af en toe wat spannend, maar op schoot ging het prima... Kijk snel naar de dagen en tijden.

Veel plezier!

Tamara & Jantine - Kidsproof Den Haag

Tip: via Facebook doen we vaker leuke winacties. Like onze pagina!