TOP 10 stoere kinderfeestjes in en om Den Haag!

29 mei 2017
Skaten, gamen, boarden, bootcampen of liever naar de gevangenis? Hieronder vind je 10 héle gave feestjes voor alle stoere jongens en meiden!

Jarig in de gevangenis
Een feestje bij Museum de Gevangenpoort is een belevenis voor alle durfals vanaf 8! Je doet opdrachten en de gids neemt je mee met een spannende tour door het gebouw. Kom ook en laat je vingerafdruk achter!
> Alles over dit bloedstollende feestje

Klimmen, slingeren en meer
Vier je feestje bij Ayers Rock en beleef een supergaaf en spannend avontuur! Klimmen, klauteren, sluipen door de modder, grottenparcours en slingeren over het water. Geen enkele berg te hoog voor jou? Kies dan het Klimfeest!
> Feestjes bij Ayers Rock 



Ninja vechtsportfeestje
Heb jij een Ninja-fan of superheld thuis? Dan is een vechtsportfeestje bij Budocentrum Junansei hélemaal het einde. Kung Fu Panda,  Aikido, Judo, traptechnieken, Ju-Jutsu, Ninja.. er is van alles mogelijk. Superstoer!
> Alles over het vechtsportfeestje

Stoer feestje op het strand!
Met al je vriendjes en vriendinnetjes een tof feestje vieren op het strand: leuk! Bodyboarden, skimboarden, surfen, suppen, powerkiten... Het kan allemaal bij DownUnderBeach aan het Zwarte Pad in Scheveningen!
> Feestjes bij DownUnderBeach



Stoere Kids Bootcamp
Doe een stoer fit- en funparcours met het Bootcamp partijtje van Sports Personal! Lekker buiten sporten en plezier maken op een locatie bij jou in de buurt. Nieuw: de Splash Kids Bootcamp, met kleren en al het water in!
> Bootcampfeestje van Sports Personal

Lasergamen en Virtual Reality!
De Wow Zone is een industrieel ingericht lasergame paradijs van 6000m2. Hier vier je een onvergetelijk partijtje! Lasergamen, virtual reality en gezellig eten en drinken bij een kampvuurtje maakt het helemaal WOW!
> Alles over de Wow Zone



Skien en boarden
Het hele jaar door vier je een superstoer feestje bij SnowWorld Zoetermeer! Je kunt kiezen uit een Kidsparty met of  zonder ski- of snowboardles. Als je wilt, kun je nog een uur extra vrij skiën of snowboarden. Supercool!
> Cool feestje bij SnowWorld

Skaten, steppen en graffiti

Bij Skatepark Sweatshop aan de Binckhorstlaan vier je een superstoer skate- of stepfeestje. Ook gaaf is het graffitifeestje! Kun je niet kiezen? Een combinatie kan ook! De feestjes zijn tof voor alle kids vanaf 5 jaar.
> stoere feestjes bij Skatepark Sweatshop




Stoere jongens feestjes
Een feestje met Superhelden, Pokémon, Piraten, Goocheltrucs, Angry Birds, Minions, Cowboys? Het kan allemaal bij Villa Kabaal! Een geweldige locatie waar ze van ieder feestje iets bijzonders maken. Ook voor meiden natuurlijk!
> Stoere feestjes bij Villa Kabaal

Word hulpboswachter

Ben jij een echte natuurvriend? Help de boswachter dan een handje met dit toffe feestje van Staatsbosbeheer! Je doet als boswachter in spé allerlei klusjes. Geslaagd? Dan heb je het Hulpboswachtersdiploma verdiend!
> Feestje bij Staatsbosbeheer

 

Welke wordt het? Veel plezier!